«Πρασινίζει» ο Σάντσεθ!

Written By sagapao13gr.gr on Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2015 | 9:33 μ.μ.

Κοντά σε συμφωνία με τον Σέρχιο Σάντσεθ βρίσκεται ο Παναθηναϊκός με το επόμενο 48ωρο να θεωρείται καθοριστικό για τις εξελίξεις!

Ο Καταλανός στόπερ έκανε καθοριστική στροφή στις συζητήσεις με το Τριφύλλι, καθώς είναι φανερό ότι οι προτάσεις που περίμενε δεν έρχονται. Μάλιστα από την Ισπανία υπάρχουν αναφορές ότι η Εσπανιόλ απέσυρε το ενδιαφέρον της και έτσι στην ουσία ο Σάντσεθ δεν έχει τίποτα στα χέρια του από την πατρίδα του. Όσο για τη Μπεσίκτας, οι Τούρκοι προς το παρόν δεν έχουν υποβάλει επίσημη προσφορά. Έτσι η πρόταση του Παναθηναϊκού φαίνεται να είναι αν όχι η μόνη, τουλάχιστον η καλύτερη που έχει ο Σάντσεθ.

Τάκης Φύσσας και Λεωνίδας Βόκολος έχουν πλέον ανοιχτή γραμμή με τον ατζέντη του Σάντσεθ με τη διαπραγμάτευση να συνεχίζεται, αν και στις βασικές γραμμές της υπάρχει σύγκλιση στο όριο της συμφωνίας.

Είναι φανερό ότι στο Τριφύλλι έχουν φτάσει πιο κοντά από ποτέ στην απόκτηση του κεντρικού αμυντικού που προορίζουν για ηγέτη της άμυνας τους. Δεν αποκλείεται ακόμα και την Πέμπτη να προκύψει προφορική συμφωνία. Στόχος των ανθρώπων του Παναθηναϊκού είναι να φέρουν στην Αθήνα τον 29χρονο στόπερ μέχρι το τέλος της εβδομάδας, να περάσει ιατρικές εξετάσεις, να υπογράψει το συμβόλαιο και να ενσωματωθεί απευθείας στην προετοιμασία της ομάδας. Ένας στόχος, ο οποίος αυτή τη στιγμή δείχνει ικανός να υλοποιηθεί.

Ο μόνος κίνδυνος καθυστέρησης είναι στις επόμενες ώρες να προκύψει κάποια άλλη προσφορά που θα φανεί δελεαστικότερη από τον Καταλανό.

Ο Σάντσεθ έμεινε ελεύθερος από τη Μάλαγα αναζητώντας μια νέα πρόκληση στην καριέρα του. Κάτι το οποίο ασφαλώς και μπορεί να το βρει στον Παναθηναϊκό, όπου και πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις θα μπορεί να συμμετάσχει.

sdna

Δημοσίευση σχολίου

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2015. Sagapao13.Gr - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn