«Δεν μου μιλάει ο Ομπράντοβιτς λόγω Σπανούλη»

Written By sagapao13gr.gr on Σάββατο, 20 Ιουνίου 2015 | 10:26 μ.μ.

Ο γνωστός και πολύ πετυχημένος μάνατζερ, Μίσκο Ραζνάτοβιτς σε συνέντευξή του στην Σερβία μιλάει για τη μεταγραφή του Σπανούλη στον Ολυμπιακό, για τις σχέσεις του με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς που δεν είναι πλέον καλές, αλλά και για τον άνθρωπο που του γνώρισε τον Βασίλη και θα τον ευγνωμονεί αιώνια!

Στην αρχή, ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς ερωτήθηκε για το αν μετάνιωσε με τη μεταγραφή του Βασίλη Σπανούλη από τον Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό, με αποτέλεσμα να μη μιλάει πια με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς: «Δεν συμφωνώ με το γεγονός πως εγώ δεν μιλάω στον Ομπράντοβιτς, αλλά εκείνος δεν μου μιλάει. Αρχή μου είναι πως όποιος δεν με συμπαθεί, δεν σημαίνει πως δεν τον συμπαθώ. Ο Ομπράντοβιτς είναι ένας προπονητής που βάζει τη δική του υπογραφή στο παιχνίδι, έχει σχεδόν σίγουρη την επιτυχία και είναι ένας καλός άνθρωπος, με τον οποίο έχω περάσει πολλές ώρες μακριά από το παρκέ. Δυστυχώς, όμως, οι παρεξηγήσεις είναι ένα μέρος της δουλειάς. Ακόμα πιστεύω πως δεν έκανα κάτι λάθος, γιατί απλά κάνω τη δουλειά μου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ελπίζω πως σε κάποια χρόνια θα κάτσουμε στο ίδιο τραπέζι και θα συζητήσουμε για όλα. Παρ’ όλα αυτά, συγκαταλέγεται στους κορυφαίους, γιατί παρά τις κακές προσωπικές σχέσεις που έχουμε, δεν υπάρχει αντίκτυπος στις δουλειές μας και σε όποια ομάδα είναι εκείνος προπονητής».

Για την καλύτερη πεντάδα των πελατών του αυτή τη στιγμή: «Σπανούλης, Πρέλντζιτς, Σάριτς, Τελέτοβιτς και Πέκοβιτς».

Για τον καλύτερο προπονητή που εκπροσωπεί: «Χωρίς αμφιβολία είναι ο Ντούσαν Ίβκοβιτς».

Για το γεγονός ότι ο Σπανούλης συγκαταλέγεται στους κορυφαίους παίκτες που εκπροσωπεί: «Ο Βασίλης πρακτικά είναι ο πρώτος ξένος πελάτης μου. Από την πρώτη στιγμή δημιουργήσαμε μία εξαιρετική σχέση. Όταν ξεκινήσαμε τη συνεργασία μας ήταν ένας ταλαντούχος παίκτης του Αμαρουσίου και εγώ ένας πολλά υποσχόμενος μάνατζερ. Αμφότεροι έχουμε το πάθος για τη νίκη και τις επιτυχίες. Οι καριέρες μας εξελίχθηκαν παράλληλα, ενώ το ίδιο γρήγορα έδεσε η σχέση μας. Ο Σπανούλης είναι σίγουρα το σήμα κατατεθέν της εταιρίας μας και πιστεύω πως έχει γίνει και το σήμα κατατεθέν της Ευρωλίγκας».

Για το πώς έγινε η προσέγγιση με τον Σπανούλη: «Ο αποκλειστικός υπεύθυνος είναι ο Όλιβερ Πόποβιτς. Ήταν πελάτης μου και είχε υπογράψει στο Μαρούσι, όπου αγωνιζόταν ο Σπανούλης. Ο Βασίλης ήθελε να αλλάξει μάνατζερ και η συμπεριφορά του άρεσε τόσο σε μένα, όσο και στον Πόποβιτς, ο οποίος του είπε να μιλήσει να μιλήσει με μένα. Δυστυχώς ποτέ δεν κατάφερα να ξεπληρώσω αυτό στον Πόποβιτς και λυπάμαι γι’ αυτό».

Δημοσίευση σχολίου

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2015. Sagapao13.Gr - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn