Φέρνει (και) Σάντσεθ και σπάει όλα τα ρεκόρ!

Written By sagapao13gr.gr on Κυριακή, 28 Ιουνίου 2015 | 11:43 μ.μ.

Η μεταγραφή του Ράσμους Θελάντερ, του 23χρονου στόπερ της Άαλμποργκ απ’ ότι φαίνεται δεν θα είναι και το τελευταίο “χτύπημα” του Παναθηναϊκού, πριν από την αναχώρηση των “πράσινων” για την Ολλανδία και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες εντός της Δευτέρας είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν καλά νέα και για την υπόθεση Σέρχιο Σάντσεθ, αφού και με τον Ισπανό αμυντικό της Μάλαγα υπάρχει συμφωνία. Τουλάχιστον σε προφορικό επίπεδο.

Έτσι ο Παναθηναϊκός πριν καλά καλά ολοκληρωθεί ο Ιούνιος και με τις παρούσες οικονομικές συνθήκες στη χώρα, φαίνεται να ολοκληρώνει τις μεταγραφικές του κινήσεις, τουλάχιστον σε ότι αφορά τον βασικό κορμό της ομάδας. Κάτι που μοιάζει πρωτοφανές και αξιοθαύμαστο και πιστώνεται τόσο στη διοίκηση όσο και στην τριανδρία Βόκολου, Φύσσα, Αναστασίου που πήραν τις αποφάσεις και έκαναν τις επαφές.

Ο Παναθηναϊκός εάν ολοκληρωθούν οι μεταγραφές των δύο στόπερ, συν τους Εσιέν, Βέμερ, Λοντ και Καλτσά, τότε θα κινείται πλέον για κάποιες συμπληρωματικές κινήσεις. Για έναν επιθετικό και ενδεχομένως ένα χαφ…

sportit

Δημοσίευση σχολίου

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2015. Sagapao13.Gr - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn