Ξεπουλάνε τα διαρκείας στην Λεωφόρο!

Written By sagapao13gr.gr on Σάββατο, 20 Ιουνίου 2015 | 1:32 μ.μ.

Εξαντλήθηκαν σε πρώτη φάση τα εισιτήρια διαρκείας στα κόρνερ της Λεωφόρου και πλέον οι ενδιαφερόμενοι περιμένουν την ολοκλήρωση των ανανεώσεων.

Με εξαιρετικά γρήγορους ρυθμούς συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του Παναθηναϊκού ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Την Πέμπτη μάλιστα, ανακοινώθηκε πως οι κάρτες για τις θύρες που είναι στα κόρνερ (190 ευρώ) της Λεωφόρου έχουν εξαντληθεί όσον αφορά την πρώτη φάση πώλησής του.

Πλέον οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να περιμένουν να μπει ο Ιούλιος, καθώς στις 30 Ιουνίου λήγει η προθεσμία που έχουν στην διάθεσή τους οι παλιοί κάτοχοι για ανανέωση.

Αν τότε μείνουν ελεύθερες κάποιες θέσεις, τότε θα τεθούν προς διάθεση...

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους πως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει διαθεσιμότητα για νέες Κάρτες Διαρκείας στα corner της Λεωφόρου που είναι οι Θύρες 12, 1, 5Β, 5Γ και 8.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να απευθυνθούν στο Τμήμα Εισιτηρίων 801 111 1908 (από σταθερό) και 210 68 70 700 (από κινητό) καθώς και στοinfo@paotickets.gr , μετά τις 30 Ιουνίου για ενδεχόμενη διαθεσιμότητα στη δεύτερη φάση πώλησης των Καρτών Διαρκείας της νέας σεζόν.

Σας ευχαριστούμε για την αυξημένη ανταπόκριση και τη συνεργασία.» 


Δημοσίευση σχολίου

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2015. Sagapao13.Gr - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn