«Και ποιος δεν θα ήθελε Παναθηναϊκό...»

Written By sagapao13gr.gr on Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2015 | 12:55 π.μ.

Ο Γιόσι Μπεναγιούν, από την Μύκονο όπου βρέθηκε, έστειλε το μήνυμά του με αποδέκτη το «τριφύλλι».

Αν και τα χρόνια πέρασαν πια, για τον 35χρονο Ισραηλινό άσο, που έδειξε ενημερωμένος για όλα. To SDNA έχει την αποκλειστικότητα.

Από τις κορυφαίες μορφές της μπάλας για το ισραηλινό ποδόσφαιρο, ο Γιόσι Μπεναγιούν άφησε εποχή στα αγγλικά -και όχι μόνο- γήπεδα. Στα 35 του πλέον, ο διεθνής χαρισματικός μέσος της Μακάμπι Χάιφα, απολαμβάνοντας τις χαρές και τους... ανέμους της δροσερής Μυκόνου, βρέθηκε ενώπιον αρκετών φίλων του Παναθηναϊκού, συγκεκριμένα.

Και σε σχετική παρότρυνσή τους, ανέφερε, χαρακτηριστικά: «Εγώ, εδώ είμαι, ας έρθουν να με πάρουν, πολύ θα το ήθελα, αν το επιθυμεί η ομάδα. Θα ήταν τιμητικό για μένα και εξαιρετική προοπτική. Δεν έγινε παλιότερα, αλλά ποτέ δεν είναι αργά».

Ποιος ξέρει, λοιπόν. Το σίγουρο είναι πως οι φίλοι των «πρασίνων» δεν παρέλειψαν να κουβεντιάσουν με τον Μπεναγιούν και για όλα όσα απασχολούν τον τελευταίο καιρό, το ελληνικό ποδόσφαιρο, τα εξωαγωνιστικά δηλαδή, για τα οποία ο ποδοσφαιριστής έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Οσα φέρνει η ώρα, δεν τα φέρνει ο χρόνος...

sdna

Δημοσίευση σχολίου

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2015. Sagapao13.Gr - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn