«’Εχουμε ομάδα για ομίλους»

Written By sagapao13gr.gr on Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2015 | 10:54 μ.μ.

Ο Λουκ Στιλ τις προηγούμενες μέρες βρέθηκε στην πατρίδα του, την Αγγλία και επί της ευκαιρίας παραχώρησε μια συνέντευξη στην Barnsley Chronicle.

Φυσικά το μεγαλύτερο μέρος αυτής επικεντρώθηκε στην πρώην ομάδα του, την Μπάρνσλεϊ για την οποία είχε μόνο καλά λόγια να πει και δήλωσε οπαδός της.

Στο φινάλε, όμως, ρωτήθηκε για τη νέα σεζόν με τον Παναθηναϊκό και το γεγονός πως θα είναι συμπαίκτης με τον Μίκαελ Εσιέν. Εκεί, ο Στιλ εμφανίστηκε αισιόδοξος πως οι «πράσινοι» θα μπορέσουν να πετύχουν τον πρώτο μεγάλο τους στόχο που δεν είναι άλλος από την είσοδο στους ομίλους του Champions League.


«Θα είναι οι μικρότερες καλοκαιρινές διακοπές που θα έχω, αλλά νομίζω οτι αξίζει. Αυτό πρέπει να κάνεις αν θέλεις να προκριθείς στο Champions League. Κάτι που ανέκαθεν ήταν από τα όνειρά μου. Αν τα καταφέρουμε, θα είμαστε σε ένα άλλο επίπεδο και είναι πολύ πιθανό με την ομάδα που έχουμε.

Ότι κάνω στην καριέρα μου, θα οφείλεται σε ένα μεγάλος στην Μπάρνσλεϊ που μου έδωσε την ευκαιρία και πάντα θα της είμαι ευγνώμον», είπε ο Στιλ.

sportit

Δημοσίευση σχολίου

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2015. Sagapao13.Gr - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn