Δημιουργεί το μέλλον του ο Παναθηναϊκός

Written By sagapao13gr.gr on Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2015 | 8:32 μ.μ.

 Την ίδρυση ακαδημιών ανακοίνωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με στόχο τη δημιουργία μικρών αστέρων! Δείτε ποιες ηλικίες αφορά το πρότζεκτ που... πατάει στο πλάνο της ελληνοποίησης.

Διευθυντής αυτών ο Αλβέρτης!


Η ΚΑΕ ανακοίνωσε το νέο πρότζεκτ του συλλόγου για τη δημιουργία νέων αστέρων από μικρές ηλικίες και σε ειδική συνέντευξη Τύπου που θα γίνει στο τέλος του μήνα, θα αναλυθούν λεπτομερώς οι στόχοι, η φιλοσοφία και η ανάπτυξη του πλάνου.

Διευθυντής Ακαδημιών ανέλαβε ο μεγάλος αρχηγός, η πράσινη σημαία, Φραγκίσκος Αλβέρτης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Πιστή στις εξαγγελίες της περί «ελληνοποίησης» της ομάδας όπως επίσης της ανάπτυξης και της εξέλιξης κάθε εγχώριου ταλέντου, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ίδρυση των Ακαδημιών της.

Το πρόγραμμα αφορά παιδιά ηλικίας 7-14 ετών ενώ κατόπιν συμφωνίας με τον Ερασιτέχνη, η ΚΑΕ αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου τα αγωνιστικά τμήματα U16, U18 και U22.

Το πλάνο που αποτελεί συνέχεια της φιλοσοφίας της διοικητικής ηγεσίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός εκπονήθηκε από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΚΑΕ, κ. Παναγιώτη Τριαντόπουλο, τον Διευθυντή των Ακαδημιών, κ. Φραγκίσκο Αλβέρτη και τους συνεργάτες τους και θα παρουσιαστεί σε συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 30 Ιουνίου και ώρα 12μ.μ στο ΟΑΚΑ.

Στο πλαίσιο αυτό θα αναλυθούν η φιλοσοφία, ο σχεδιασμός και οι στόχοι των Ακαδημιών καθώς επίσης θα παρουσιαστούν οι χορηγοί- υποστηρικτές όπως και όλοι οι συντελεστές της προσπάθειας.

sport-fm

Δημοσίευση σχολίου

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2015. Sagapao13.Gr - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn