Όλα τα στοιχεία στην ΟΥΕΦΑ!

Written By sagapao13gr.gr on Σάββατο, 20 Ιουνίου 2015 | 1:26 μ.μ.

Η αποστολή του φακέλου του Παναθηναϊκού στην ΟΥΕΦΑ για την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» ολοκληρώθηκε την Παρασκευή και, πλέον,  αναμένονται εξελίξεις!  
Ο Παναθηναϊκός, όπως είναι γνωστό, δεν θα καθόταν με σταυρωμένα τα χέρια σχετικά με την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» και τους περιοριστικούς όρους που επιβλήθηκαν την Πέμπτη στον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη. Σύμφωνα με πληροφορίες, η προεργασία του «τριφυλλιού» είχε ξεκινήσει εδώ και εβδομάδες και την Παρασκευή ολοκληρώθηκε η αποστολή των στοιχείων προς την ΟΥΕΦΑ. Οι «πράσινοι» όλο αυτό το διάστημα έστελναν φακέλους στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία και σήμερα η ΟΥΕΦΑ  έχει όλα τα στοιχεία της υπόθεσης, ολοκληρωμένο τον φάκελο στα χέρια της.

Όπως είναι λογικό, η κίνηση αυτή του Παναθηναϊκού αναμένεται να «τρέξει» τις όποιες εξελίξεις σχετικά με την εμπλοκή της ΟΥΕΦΑ και τις πιθανές τιμωρίες που ενδέχεται να επιβάλλει στις ομάδες που εμπλέκονται σε αυτή την ιστορία. Να υπενθυμίσουμε πως αξιωματούχος της ομοσπονδίας αναμένεται να έρθει στην Αθήνα την ερχόμενη εβδομάδα για να ενημερωθεί δια ζώσης από τον ειδικό ανακριτή διαφθοράς, Γιώργο Ανδρέαδη!

*gazzeta

Δημοσίευση σχολίου

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2015. Sagapao13.Gr - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn