Δυσαρέσκεια για Τσαχειλίδη

Written By sagapao13gr.gr on Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2015 | 7:54 μ.μ.

Έντονη δυσαρέσκεια προκάλεσε στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ η επιστροφή του Γιάννη Τσαχειλίδη στην ΚΕΔ, όπου θα διαδεχθεί τον Χριστόφορο Ζωγράφο.

Αναμένονται αντιδράσεις.

Στο στρατόπεδο των «πράσινων» και της Ένωσης θεωρούν ότι ο Τσαχειλίδης ανήκει στο ίδιο «σύστημα» και ότι επί της ουσίας η αλλαγή αφορά μόνο τα πρόσωπα και όχι την ουσία του πράγματος.

«Απλά ανακυκλώνονται τα πρόσωπα», έλεγαν χαρακτηριστικά οι παράγοντες των δύο ομάδων. Τόσο ο Παναθηναϊκός, όσο και η ΑΕΚ δεν έκρυβαν την έντονη δυσαρέσκειά τους για αυτήν την εξέλιξη και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι προτίθενται να την εκφράσουν σύντομα και... επίσημα.

Συν τοις άλλοις, η πληροφόρηση που έχουν αναφέρει ότι αντιδράσεις για τις επιλογές στην ΚΕΔ υπήρξαν ακόμη και εντός του ΔΣ της ΕΠΟ. Κι αυτό διότι τα πρόσωπα που επιλέχθηκαν ακούγονταν τις τελευταίες μέρες από το στόμα ατόμων της προηγούμενης κατάστασης στην κεντρική επιτροπή διαιτησίας. Και θεωρήθηκε ότι πριν καν ενημερωθεί το ΔΣ, επί της ουσίας είχαν αποφασιστεί τα πάντα.

Ο Τσαχειλίδης αναλαμβάνει θέση αναπληρωτή προέδρου στην Επιτροπή Διαιτησίας αντί του Ζωγράφου και θα είναι ο επικεφαλής της διαδικασίας από την οποία θα προκύψουν οι διαιτητές που θα «σφυρίξουν» τη νέα σεζόν στη Super League.

sdna

Δημοσίευση σχολίου

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2015. Sagapao13.Gr - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn