Εκεί θα πατήσει ο Παναθηναϊκός!

Written By sagapao13gr.gr on Σάββατο, 20 Ιουνίου 2015 | 1:22 μ.μ.

Έτοιμο έχει ο Παναθηναϊκός τον φάκελο για την UEFA κατά της συμμετοχής του Ολυμπιακού στο Champions League και θα βασιστεί σε τρία σημεία. Ίσως να κατατεθεί και σήμερα. 

Στον Παναθηναϊκό παρουσιάζονται έτοιμοι να κάνουν καταγγελία στην UEFA κατά της συμμετοχής του Ολυμπιακού στο Champions League, μετά και τους περιοριστικούς όρους που επέβαλλε ο Γιώργος Ανδρεάδης στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Οι «πράσινοι» είχαν δουλέψει το θέμα εδώ και καιρό και πλέον μπορούν να το «τρέξουν». Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Live Sport» θα στηριχθούν σε τρία σημεία.

Το ένα είναι φυσικά η χθεσινή απόφαση του ανακριτή διαφθοράς (απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο, παρουσία στο αστυνομικό τμήμα κάθε 15 ημέρες και εγγύηση 200.000 ευρώ). Το δεύτερο είναι οι συνομιλίες του προέδρου των «ερυθρολεύκων» που καταγράφονται στο πόρισμα Κορέα, όπως και εκείνες στις οποίες αναφέρεται το όνομα του. Επιπλέον, θα βασιστούν και στο δεδικασμένο που υπάρχει από ανάλογες υποθέσεις.

Στον Παναθηναϊκό θα αναφέρουν και τα δικά τους συμπεράσματα και θα ζητούν από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου να στείλει την υπόθεση στην πειθαρχική της επιτροπή. Είναι αρκετά πιθανό να κατατεθεί ο φάκελος εντός της ημέρας.


Ωστόσο, από την πλευρά του Ολυμπιακού γίνονται διαδικασίες για την υπερασπιστική τους γραμμή.

*sport-fm

Δημοσίευση σχολίου

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2015. Sagapao13.Gr - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn