Και στη… Χιλή η χάρη της Θύρας 13! (photos)

Written By sagapao13gr.gr on Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2015 | 12:26 π.μ.

Ιστοσελίδα της Χιλής με αφορμή την απόσυρση του αριθμού 17 προς τιμήν του Ζουλς Μπιανκί από τη FIA, κάνει αναφορά στον Παναθηναϊκό και τη Θύρα 13!

Ο θάνατος του Ζουλς Μπιανκί, έφερε την απόσυρση του αριθμού 17 από τη FIA για όλα τα αυτοκίνητα της F1. Ήταν ο αριθμός του οχήματος του άτυχου Γάλλου πιλότου. Το BBC World έκανε ένα αφιέρωμα το οποίο αναπαράχθηκε μέχρι τη Χιλή. Σε αυτό το αφιέρωμα γίνεται λόγος για πέντε σημαδιακές αποσύρσεις αριθμών από συλλόγους, ομάδες μηχανοκίνητου αθλητισμού κλπ.

Έτσι, ο Παναθηναϊκός έχει πάρει θέση δίπλα στον Ντιέγκο Μαραντόνα και τον Μάικλ Τζόρνταν, με το 10 και το 23 αντίστοιχα να έχουν αποσυρθεί σε Νάπολι και Μπουλς προς τιμήν τους, λόγω της απόσυρσης της φανέλας με τον αριθμό 13, για χάρη των οπαδών του Παναθηναϊκού. Στο αφιέρωμα αναφέρεται χαρακτηριστικά «Στην Ελλάδα λένε «οι οπαδοί είναι ο 12ος παίκτης, αλλά στον Παναθηναϊκό δεν απέσυραν το 12 προς τιμήν του κόσμου. Απέσυραν τον αριθμό 13, καθώς ο πιο δυνατός σύνδεσμος οπαδών του είναι η Θύρα 13 που δίνει δυναμικό «παρών» στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας»!


*onsports

Δημοσίευση σχολίου

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2015. Sagapao13.Gr - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn