Εξελίξεις με Σάντσες!

Written By sagapao13gr.gr on Πέμπτη, 2 Ιουλίου 2015 | 12:09 π.μ.

Ο Σέρχιο Σάντσεθ είχε συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό, αλλά λόγω πολιτικών εξελίξεων έκανε πίσω και πλέον το ξανά σκέφτεται σοβαρά.

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός είχε έρθει σε συμφωνία με το τριφύλλι για να φορέσει τα πράσινα, αλλά οι πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα και οι συζητήσεις που έκανε με ανθρώπους του στενού του περιβάλλοντος τον έκαναν διστακτικό και του δημιούργησαν δεύτερες σκέψεις και αρνητική διάθεση.

Ο Λεωνίδας Βόκολος και ο Τάκης Φύσσας ταξίδεψαν στην Βαρκελώνη για να συζητήσουν με τον Σάντσεθ (ταξίδεψε αεροπορικώς και αυτός από Μάλαγα) και του μίλησαν ανοιχτά και ειλικρινά για τις δύσκολες μέρες που περνάει και θα περάσει η Ελλάδα για κάποιο χρονικό διάστημα, αλλά αυτό δεν δημιουργεί πρόβλημα στον Παναθηναϊκό.

Οι άνθρωποι του τριφυλλιού ξεκαθάρισαν στον Ισπανό στόπερ πως η ομάδα πατάει πλέον γερά στα πόδια της και του έδωσαν τις απαραίτητες εγγυήσεις για την συνέχιση της καριέρας του.

Όπως είναι λογικό, ο 29χρονος άσος αιφνιδιάστηκε και σκέφτεται  πάλι σοβαρά την πρόταση του Παναθηναϊκού και εντός των δύο προσεχών ημερών θα δώσει την τελική του απάντηση.

Ο Σάντσεθ παρότι ήταν αρνητικός, τώρα έχει δείξει «ζεστός» να μιλήσει επί τάπητος με τους πράσινους.

sdna

Δημοσίευση σχολίου

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2015. Sagapao13.Gr - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn