Στην ΑΕΚ ο Λάσμε;;;

Written By sagapao13gr.gr on Κυριακή, 19 Ιουλίου 2015 | 12:27 π.μ.

Η παραμονή του Μαλίκ Χέρστον στην ΑΕΚ αποτελούσε βασική προτεραιότητα για την ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα, η οποία θέλει να χτίσει ένα δυνατό ρόστερ που θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις φετινές αυξημένες απαιτήσεις από την επιστροφή της ομάδας στα ευρωπαϊκά σαλόνια με τη συμμετοχή της στο EuroCup.

Στην Ένωση αναζητούν τους παίκτες που θα την ανεβάσουν επίπεδο και μία από τις περιπτώσεις που τέθηκε στο τραπέζι είναι αυτή του Στέφαν Λάσμε. Ο Γκαμπονέζος σέντερ έχει μείνει ελεύθερος από την Εφές κι αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο Παναθηναϊκός έμοιαζε να είναι η καλύτερη προοπτική γι αυτόν, αλλά οι “πράσινοι” επέλεξαν για το ρόλο του βασικού τον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα και παράλληλα έχουν δώσει προτεραιότητα στην απόκτηση του Άλεξ Τάιους για να πλαισιώσουν τον Σέρβο σέντερ.

Στην ΑΕΚ παρακολουθούν διακριτικά τις εξελίξεις σε ότι αφορά στον Λάσμε και περιμένουν ώστε να κάνουν την κίνηση τους. Σίγουρα, δεν μπορούν να του προσφέρουν το 1,1 εκατομμύριο δολάρια που είχε λαμβάνειν από την Εφές για το δεύτερο χρόνο της συνεργασίας τους, ωστόσο είναι σε θέση να του παρέχουν ένα σημαντικό ποσό και το κυριότερο ηγετικό ρόλο στους “κιτρινόμαυρους”. Ένα ρόλο για τον οποίο προοριζόταν ο Μενσά-Μπονσού, ο οποίος όμως αποτελεί παρελθόν για τους γνωστούς λόγους με τη διετή τιμωρία του λόγω ντόπινγκ.

Για τον Λάσμε έχει υπάρξει ομολογούμενο ενδιαφέρον από τον προπονητή της ΓαλατάΣαράι, Εργκίν Αταμάν, με την ομάδα της Κωνσταντινούπολης να μετέχει στον ίδιο όμιλο του EuroCup με την Ένωση.

Στη “βασίλισσα” θέλουν να κάνουν μια θεαματική κίνηση και να προκαλέσουν ενθουσιασμό στον κόσμο της ομάδας κι η περίπτωση του Στέφαν Λάσμε αποτελεί μια καλή προοπτική…


*sportit.gr

Δημοσίευση σχολίου

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2015. Sagapao13.Gr - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn