Ανατροπή με Λάσμε!

Written By sagapao13gr.gr on Κυριακή, 26 Ιουλίου 2015 | 8:29 μ.μ.

Παρά τα όσα γράφτηκαν τις τελευταίες ώρες, ο Παναθηναϊκός δεν έχει εγκαταλείψει την περίπτωση του Στέφαν Λάσμε και επιστρέφει στη διεκδίκησή του.

Πληροφορίες του SDNA αναφέρουν πως υπήρξε απευθείας επικοινωνία του παίκτη με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο προκειμένου να λυθεί η παρεξήγηση!

Ο Στέφαν Λάσμε εξακολουθεί να αποτελεί πρώτο στόχο του «Τριφυλλιού» για τη θέση του σέντερ και παρά το γεγονός πως οι διαπραγματεύσεις έπεσαν στο... κενό σε πρώτη φάση με τον περίφημο όρο που αφορούσε τις απαγορευμένες ουσίες και την ποινή που θα επέφερε η χρήση αυτών, ο Παναθηναϊκός επέστρεψε δυναμικά και με απευθείας επικοινωνία με την πλευρά του παίκτη προσπαθεί να βρει τη χρυσή τομή, ώστε να τον πείσει να γυρίσει στην Ελλάδα.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του SDNA, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος συνομίλησε ήδη με τον Γκαμπονέζο με στόχο να βελτιώσει το κλίμα και να λύσει την παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί.

Καθοριστικό ρόλο στην απόφαση του Παναθηναϊκού να κυνηγήσει ξανά την υπόθεση διαδραμάτισε το γεγονός πως ο παίκτης δεν απάντησε δημόσια και κράτησε ήπιους τόνους μετά την ενημέρωση της ΚΑΕ σχετικά με τους λόγους που «χάλασε» η μεταγραφή. Έτσι, ο Παναθηναϊκός προχωρά τις συζητήσεις για μια μεταγραφή που αν τελικά ολοκληρωθεί θα συνιστά τεράστια έκπληξη, με βάση τα δεδομένα που είχαν διαμορφωθεί τα τελευταία εικοσιτετράωρα. Το SDNA σάς είχε ενημερώσει για το χρονικό των διαπραγματεύσεων.

sdna

Δημοσίευση σχολίου

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2015. Sagapao13.Gr - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn