Τρέμουν τον ΠΑΟ - "Να μην κληρωθούμε μαζί του"!

Written By sagapao13gr.gr on Κυριακή, 12 Ιουλίου 2015 | 11:58 μ.μ.

Την ευχή του να αποφύγει ο Άγιαξ στην κλήρωση τον Παναθηναϊκό εξέφρασε ο τεχνικός διευθυντής του Αίαντα και παλιά μεγάλη δόξα του παρελθόντος, Μαρκ Όφερμαρς.

Λίγο μετά τη λήξη του φιλικού των δύο ομάδων ο Όφερμαρς μίλησε στους απεσταλμένους των ελληνικών ΜΜΕ για το παιχνίδι.

«Νομίζω έγινε ένα καλό ματς σήμερα. Ο Παναθηναϊκός είναι καλή ομάδα. Έπαιξαν και οι δυο αντίπαλοι καλό ποδόσφαιρο. Ήταν από τα πρώτα παιχνίδια, οπότε δεν ήταν τόσο δυναμικό και δυνατό. Νομίζω ήταν ένα καλό τεστ μέσα σε εξαιρετική ατμόσφαιρα που παρακολούθησαν 6.000 άνθρωποι. Έτσι νομίζω πως όλοι είναι ευχαριστημένοι, ήταν μια καλή ημέρα. Δεν μας δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες, ούτε εμείς από την πλευρά μας φτιάξαμε πολλές ευκαιρίες. Είναι η αρχή της αγωνιστικής σεζόν. Ο καθένας χρειάζεται χρόνο», είπε αρχικά.

Σχετικά με την εικόνα του Άγιαξ ο Όφερμαρς επεσήμανε: «Εμείς χρησιμοποιήσαμε δυο ενδεκάδες σήμερα. Ακόμη και οι δεύτερες επιλογές συμπεριλαμβάνουν καλούς ποδοσφαιριστές. Έχουμε χάσει και τρεις παίκτες. Νομίζω πως όταν όλοι επιστρέψουν θα έχουμε μια καλή ομάδα».

Ο Όφερμαρς είχε καλά λόγια να πει για τον Παναθηναϊκό. «Δεν νομίζω πως οι δυο ομάδες έχουν ίδιο στυλ. Έχουν παίκτες μπροστά με αρκετή ταχύτητα. Ο Παναθηναϊκός δεν τα πήγε τόσο καλά τη σεζόν που έφυγε. Μην ξεχνάτε πως πριν από τρία χρόνια ο Παναθηναϊκός βρισκόταν χαμηλά... Τώρα έχει καλά στοιχεία. Νομίζω πως κάνουν καλή δουλειά», υπογράμμισε.

Ο τεχνικός διευθυντής του Άγιαξ εξέφρασε την επιθυμία να μην κληρωθούν οι δυο ομάδες αντίπαλοι στα προκριματικά. «Ελπίζω να μην παίξουμε κόντρα στον Παναθηναϊκό. Όπως είπα είναι αρκετά νωρίς τόσο για τον Άγιαξ, όσο και τον Παναθηναϊκό, καλούνται και οι δυο ομάδες να αγωνιστούν πρόωρα στα προκριματικά του Champions League, τους πρώτους αγώνες. Τους εύχομαι καλή τύχη». 

Δημοσίευση σχολίου

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2015. Sagapao13.Gr - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn