Φάκελος Εσιέν: Αυτός τον έστειλε χειρουργείο;

Written By sagapao13gr.gr on Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2015 | 2:31 π.μ.

Γιατί δεν είναι μόνο η περίπτωση του Μίκαελ Εσιέν, που προφανώς προβληματίζει πιο πολύ από όλους τους υπόλοιπους...

Να θυμίσουμε όμως ότι πρόβλημα στους προσαγωγούς έχουν παρουσιάσει στη διάρκεια της προετοιμασίας και οι Κλωναρίδης και Νάνο, κάτι που αν μη τι άλλο δείχνει σώματα που έχουν φτάσει και έχουν ξεπεράσει τα όριά τους.

Κι εδώ χρειάζεται να αναφέρουμε ότι τα κλειδιά όσον αφορά τη φυσική κατάσταση της ομάδας, έχει ο Γιουσούφ Φος στο Κορωπί!

Ένας Ολλανδός γυμναστής που είναι θιασώτης της πολύ δυνατής προπόνησης, χωρίς όμως να σημαίνει ότι όλα τα κορμία μπορούν να αντεπεξέλθουν σε επίπονα προγράμματα.

Για αυτό και κάποιοι στον Παναθηναϊκό κοιτάζουν στη δική του πλευρά όταν μιλάνε για τον Εσιέν (αλλά και για τους Νάνο - Κλωναρίδη), δεδομένου ότι το ιατρικό τιμ δεν συμμετέχει στη λήξη αποφάσεων για τη φυσική κατάσταση!

Με τον Γιάννη Αλαφούζο να κάνει λόγο σε δηλώσεις του για υποτροπή στην περίπτωση του Γκανέζου χαφ, κάτι που σημαίνει ότι τις πρώτες ημέρες της προετοιμασίας δεν είχε σωστή διαχείριση...

Αυτά είναι τα δεδομένα, αυτά έπιασαν τα αυτιά του Σκύλου στο Κορωπί δηλαδή, κι αυτά μεταφέρουμε.

Σωστά επιδιώκουν μία καλή και δυνατή προετοιμασία στο "τριφύλλι", αφού οι υποχρεώσεις θα ξεκινήσουν (και φέτος) νωρίς... Το ζήτημα είναι η διαχείριση που χρειάζεται κάθε παίκτης, με βάση και τις μετρήσεις του...

Κι αυτό δεν είναι κομμάτι για να ασχολείται ο γυμναστής της ομάδας, αλλά το ιατρικό της τιμ...

*sportdog

Δημοσίευση σχολίου

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2015. Sagapao13.Gr - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn