Η μεγάλη «γκάφα» του Ολυμπιακού με Καπίνο!

Written By sagapao13gr.gr on Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2015 | 11:51 μ.μ.

Ο Στέφανος Καπίνο είναι και επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού, καθώς πήρε την απόφαση να κάνει το μεγάλο άλμα για την ...αντίπερα όχθη, μετά την θητεία του στον Παναθηναϊκό και το σύντομο πέρασμά του από τη Μάιντς.

Με αφορμή, λοιπόν, τη μεταγραφή του στο Λιμάνι, ο SportDog φέρνει στο φως της δημοσιότητας ένα τρομερό παρασκήνιο ανάμεσα στον παίκτη και τους "ερυθρόλευκους".
Ελάχιστοι είναι αυτοί που γνωρίζουν ότι πριν ο Καπίνο ενσωματωθεί στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού βρέθηκε κυριολεκτικά μια ανάσα από τον Ολυμπιακό!

Οι "ερυθρόλευκοι" είχαν τσεκάρει τον πιτσιρικά, τότε, πορτιέρο από την εποχή που αγωνιζόταν στον Αετό Κορυδαλλού. Είχαν αποφασίσει να τον φέρουν στου Ρέντη και η μεταγραφή θεωρούνταν "κλεισμένη". Ωστόσο, επειδή η ομάδα του ζήτησε ως ένα μικρό αντάλλαγμα μία εμφάνιση και μερικές μπάλες, η μετακίνηση χάλασε!

Μάλιστα, στέλεχος του Ολυμπιακού είχε πει τότε χαρακτηριστικά ότι ..."δεν είναι δυνατόν ομάδα του Πειραιά να ζητάει από τον Ολυμπιακό ανταλλάγματα"!

Στη συνέχεια, ο Σπύρος Λιβαθηνός, που ήταν επί Τζίγγερ ακόμα στον Παναθηναϊκό τεχνικός διευθυντής, άρπαξε τον παίκτη προσφέροντας περίπου 17.000 ευρώ στον Αετό Κορυδαλλού!


Τώρα όμως και φυσικά με περισσότερα χρήματα, ο Καπίνο φόρεσε τα ερυθρόλευκα, έστω και αν υπήρξε καθυστέρηση για μερικά χρόνια... 

Δημοσίευση σχολίου

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2015. Sagapao13.Gr - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn