Γιατί πάει στο Μόναχο ο Εσιέν!

Written By sagapao13gr.gr on Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2015 | 12:34 π.μ.

Όταν ακούει κανείς «χειρουργείο» είναι λογικό να πηγαίνει το μυαλό του στο κακό. Αυτό που θα κάνει ο Εσιέν, όμως, έχει μεγάλη διαφορά απ’ τα κλασικά χειρουργία. Για την ακρίβεια ο Γκανέζος θα κάνει μια ελάχιστα επεμβατική χειρουργική.

Τι σημαίνει αυτό; Είναι μια τεχνική με ελάχιστη παρέμβαση και διαταραχή στο ανθρώπινο σώμα. Στόχος της Ελάχιστα Επεμβατικής Χειρουργικής, είναι ο ασθενής να επανέλθει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και πιο εύκολα στην φυσιολογική του κατάσταση και στις καθημερινές του δραστηριότητες. Ουσιαστικά θα γίνει η ελάχιστη δυνατή τομή (μόλις μερικών χιλιοστών) και γι’ αυτό ο Εσιέν θα είναι σε θέση να πάρει εξιτήριο την ίδια μέρα.

Όσον αφορά την επιλογή του Μονάχου, τώρα, η απάντηση είναι απλή. Εκεί βρίσκεται η εξειδικευμένη κλινική στην οποία είχε πάει και ο Σωτήρης Νίνης το 2007 (για το σύνδρομο κοιλιακών προσαγωγών που τον ταλαιπωρούσε).

Επικεφαλής είναι η γιατρός Ούλρικε Μοζάβεκ (αυτή είχε κάνει την επέμβαση στον Νίνη) η οποία μαζί με τους συνεργάτες της θα κάνουν την επέμβαση και στον Εσιέν. Η συγκεκριμένη γιατρός θεωρείται αυθεντία σε αυτού του τύπου τις επεμβάσεις και γι’ αυτό την επιλέγουν οι μεγαλύτεροι ποδοσφαιριστές του πλανήτη για τέτοιους τραυματισμούς. Ένα από τα παραδείγματα είναι ο Αρντά Τουράν ο οποίος έκανε παρόμοια επέμβαση το 2010 και έκτοτε… βγάζει μάτια!

*leoforos.gr

Δημοσίευση σχολίου

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2015. Sagapao13.Gr - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn