Πολύ κοντά σε Λάσμε ο Παναθηναϊκός

Written By sagapao13gr.gr on Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2015 | 11:33 μ.μ.

Ο Στεφάν Λάσμε, όπως όλα δείχνουν, θα είναι ο δεύτερος ψηλός που θα προσθέσει στο ρόστερ του ο Παναθηναϊκός, με την υπόθεσή του να βρίσκεται σε πολύ καλό σημείο.

Η αναζήτηση ενός ακόμα ψηλού για την φροντ λάιν του Παναθηναϊκού αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός των επόμενων ημερών. Κι αυτό γιατί στο «πράσινο» στρατόπεδο έχουν ξεκαθαρίσει στον παίκτη με τον οποίο θα πορευτούν. Ο παίκτης αυτός θα πλαισιώσει τον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα στην «πράσινη» φροντ λάιν και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι ο Στεφάν Λάσμε.

Ο Παναθηναϊκός και η πλευρά του παίκτη βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές, οι οποίες βρίσκονται σε πολύ καλό σημείο. Μάλιστα, από την Πέμπτη (23/07) αναμένονται ακόμα περισσότερες εξελίξεις, όσον αφορά την υπόθεσή του και όλα δείχνουν πως το… deal αναμένεται να πραγματοποιηθεί.

Στον Παναθηναϊκό γνωρίζουν πολύ καλά τι εστί Λάσμε, καθώς ο Γκαμπονέζος σέντερ ήταν μέλος του «πράσινου» ρόστερ τη διετία 2012-14, κατακτώντας δύο νταμπλ, ενώ ήταν από τα βασικά μέλη του συνόλου, δημιουργώντας ένα εξαιρετικό δίδυμο ψηλών με τον Τζέιμς Γκιστ, με τον οποίο αναμένεται να ανταμώσει εκ νέου στο «τριφύλλι».

sportit

Δημοσίευση σχολίου

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2015. Sagapao13.Gr - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn