Αυτός θα είναι η τελευταία μεταγραφή του Παναθηναϊκού!

Written By sagapao13gr.gr on Κυριακή, 19 Ιουλίου 2015 | 12:24 π.μ.

Με την απόκτηση του Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε αισίως τρεις μεταγραφές το φετινό καλοκαίρι. Η ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς απέκτησε τον Σέρβο σέντερ, τον Σάσα Πάβλοβιτς για τη θέση 2-3 και φυσικά τον Νικ Καλάθη, ο οποίος θα είναι ο νέος ηγέτης του “τριφυλλιού”.

Οι “πράσινοι” πλέον κινούνται στην αγορά και για την απόκτηση ενός δεύτερου σέντερ, με τον οποίο θα θωρακίσουν τη φροντ λάιν τους. Ένας εκ των Άλεξ Τάιους και  Στεφάν Λάσμε θα πλαισιώσει τον Ραντούλιτσα στη θέση “5”, με τον Παναθηναϊκό να καλείται να αποφασίσει με ηρεμία τις επόμενες ημέρες για το ποιον προτιμάει να ντύσει στα “πράσινα”.

Το σίγουρο είναι πως ο δεύτερος σέντερ θα είναι και η τελευταία μεταγραφή του καλοκαιριού για τον Παναθηναϊκό. Το “τριφύλλι” δεν θα προχωρήσει στην απόκτηση άλλου παίκτη για την περιφέρεια, καθώς το υπάρχον υλικό φτάνει και περισσεύει. O Καλάθης, ο Διαμαντίδης και ο Μποχωρίδης καλύπτουν και με το παραπάνω τον “1”, ενώ ο Παππάς, ο Γιάνκοβιτς και ο Πάβλοβιτς τις θέσεις 2-3 και μη ξεχνάμε πως υπάρχει και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος θα εμφανιστεί τη νέα σεζόν ακόμα πιο έτοιμος.

Ο Νίκος Παππάς, βέβαια, θα αργήσει λίγο να επιστρέψει, αλλά το κενό του στο “2” θα το καλύψει ο Βλάντο Γιάνκοβιτς με τον Λευτέρη Μποχωρίδη, με τον Πάβλοβιτς να αγωνίζεται τον πρώτο καιρό ίσως περισσότερο στη θέση “3”.

*ebasket.gr

Δημοσίευση σχολίου

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2015. Sagapao13.Gr - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn