Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ μάχονται για τον ίδιο παίκτη! (φωτό)

Written By sagapao13gr.gr on Πέμπτη, 9 Ιουλίου 2015 | 7:54 μ.μ.

Πόσες φορές έχουμε δει και τους τρεις μεγάλους της Αθήνας να μάχονται για τον ίδιο παίκτη;
Κάτι τέτοιο συμβαίνει τώρα για τα μάτια του Κώστα Μήτογλου.

«Υπάρχουν προτάσεις από Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να αφήσει το κολέγιο. Του έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη και είναι νωρίς για να πάρει τέτοιες αποφάσεις. Τώρα, πρέπει να δουλέψει», δήλωσε ο πατέρας του 19χρονου στο Metrosport.

Ο ίδιος ο παίκτης είπε με τη σειρά του: «Πριν δύο μήνες περίπου υπήρχε επαφή με τον πρόεδρο του Άρη Λευτέρη Αρβανίτη, οπότε και μου εξέφρασαν το ενδιαφέρον ότι με υπολογίζουν και η πόρτα είναι ανοικτή. Ο Άρης είναι πάντα στη καρδία μου, αλλά το μέλλον προσωρινά είναι στο Wake Forest».

Για την πορεία με την Εθνική Εφήβων στο Παγκόσμιο U19 είπε: «Ήταν μια φοβερή εμπειρία. Φτάσαμε μία ανάσα από το μετάλλιο και αυτό για μένα είναι μεγάλη πίκρα. Αξίζαμε σαν ομάδα μια διάκριση και θεωρώ ότι κόστισε η υπερπροσπάθεια κόντρα στις ΗΠΑ. Νομίζω ότι με το χάλκινο θα ήμασταν ικανοποιημένοι. Πολλά τα ευχαριστώ για τον κόσμο που μας έχει αγκαλιάσει και έκανε ότι περισσότερο μπορούσε. Μεγάλη εμπειρία η εθνική ομάδα, αλλά είμαστε όλοι οι παίκτες χρόνια μαζί».
.
Όσο για την πρώτη του χρονιά στο Wake Forest; «Μεγάλο σχολείο το NCAA. Το Κολέγιο έχει συγκεκριμένο τρόπο δουλειάς και δεν έχεις άλλη επιλογή από το προσαρμοστείς άμεσα. Δυσκολεύτηκα στην αρχή, αλλά μετά μήνα με μήνα μπήκα στο κλίμα. Η συμμετοχή στην πιο δύσκολη περιφέρεια, την ACC, με έφερε αντιμέτωπο με πολύ δύσκολους αντιπάλους. Όμως είχα την εμπιστοσύνη του προπονητή Ντάνι Μάνινγκ και αυτό με βοήθησε πολύ».filathlos

Δημοσίευση σχολίου

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2015. Sagapao13.Gr - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn