Αυτό που είχε κάνει ο Καπίνο το ξέχασαν στο Λιμάνι;

Written By sagapao13gr.gr on Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2015 | 11:53 μ.μ.

Ο νεαρός τερματοφύλακας ετοιμάζεται να πάει στον Ολυμπιακό, ωστόσο φαίνεται ότι στον Πειραιά έχουν ξεχάσει το «πράσινο» παρελθόν του παίκτη και τη φανέλα για τη «Θύρα 13»!

Δεν είναι λίγοι αυτοί που θα αντιδράσουν με την επιλογή του Στέφανου Καπίνο να ανοίξει μια νέα σελίδα στην καριέρα του υπογράφοντας στον Ολυμπιακό.

Ο τερματοφύλακας που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού και φυσικά αναδείχθηκε μέσα από τις εξαιρετικές εμφανίσεις του με τους "πράσινους", πήρε μια απόφαση που θα ξενίσει και θα προκαλέσει δυσαρέσκεια στους φίλους του "τριφυλλιού".

Κι αυτό γιατί ο νεαρός πορτιέρο όλα τα χρόνια που βρισκόταν στον Παναθηναϊκό είχε εκφράσει ουκ ολίγες φορές την αγάπη του προς την ομάδα, είτε με χειρονομίες, είτε με κινήσεις που καταδείκνυαν την οπαδική του προτίμηση.

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι είχε προκαλέσει τον κόσμο του Ολυμπιακού με χειρονομίες μέσα στο "Γ. Καραϊσκάκης", ούτε βέβαια ότι είχε σχέσεις λατρείας με τη Θύρα 13, στην οποία είχε πάει άπειρες φορές. Και φυσικά δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι στην Εθνική αγωνιζόταν με τον αριθμό "13" στην πλάτη, λόγω του Παναθηναϊκού.

Παρόλα αυτά, επέλεξε να πάρει έναν δρόμο που θα προκαλέσει δεδομένα πολλές φωνές και θα θυμίσει σε πολλούς οπαδούς του "τριφυλλιού" την περίπτωση Νικοπολίδη.

Δημοσίευση σχολίου

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2015. Sagapao13.Gr - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn