«Ενημέρωση» σε όλο της το MEGA-λείο (vid)

Written By sagapao13gr.gr on Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2015 | 2:13 π.μ.

Τι συμβαίνει στο δελτίο ειδήσεων του MEGA όταν ο δημοσιογράφος ρωτάει -σε ζωντανή σύνδεση- τον συνταξιούχο για την κατάσταση στη χώρα και δεν παίρνει την απάντηση που περιμένει, ούτως ώστε να στηθεί αντίστοιχα το ρεπορτάζ που «πρέπει»;

Δείτε το βίντεο...

Τα ρεπορτάζ για τους εξαθλιωμένους συνταξιούχους που την τελευταία εβδομάδα ξαφνικά εμφανίστηκαν ξανά μετά από πολλά χρόνια στα δελτία ειδήσεων και τις ενημερωτικές (;) εκπομπές του MEGA, συνεχίζονται επί καθημερινής βάσης.

Όταν μάλιστα ο δημοσιογράφος κάνει ζωντανό ρεπορτάζ δίπλα σε τράπεζα και πέφτει -ατυχώς για τον ίδιο και το κανάλι- πάνω σε συνταξιούχο που δεν λέει αυτά που «πρέπει», δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα! Έννοιες όπως πολύπλευρη και σφαιρική ενημέρωση, ελευθερία του λόγου και γενικά οτιδήποτε μπορεί έστω να... πλησιάσει τις θεμελιώδεις αρχές της δημοσιογραφίας, πάνε απλά περίπατο εν ριπή οφθαλμού χωρίς κανένα απολύτως τακτ.

Ο ρεπόρτερ κουνάει συγκαταβατικά το κεφάλι λέγοντάς του «ευχαριστώ πολύ» και με το χέρι προσπαθεί να τον βγάλει από το πλάνο και την ίδια ώρα η παρουσιάστρια από το στούντιο παίρνει τον λόγο πριν καν ολοκληρώσει την πρότασή του, για να πέσει το επόμενο «ενημερωτικό» βίντεο.

Ελλάδα, 2015. Απλώς δείτε...

sdna

Δημοσίευση σχολίου

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2015. Sagapao13.Gr - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn