ΤΩΡΑ - Πρόταση 3,5 εκατ. για Καρέλη!

Written By sagapao13gr.gr on Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2015 | 1:22 π.μ.

Σύμφωνα με διαρροές από το Βέλγιο, οι άνθρωποι της Γκενκ ισχυρίζονται ότι κατατέθηκε νέα πρόταση στον Παναθηναϊκό ύψους 3,5 εκατ. ευρώ συν μπόνους για την απόκτηση του Νίκου Καρέλη.

Το σίριαλ με τον «Χουλκ» καλά κρατεί και η Γκενκ δεν φαίνεται διατεθειμένη αν εγκαταλείψει τη μάχη της απόκτησής του. Μπορεί από τον Παναθηναϊκό να διέψευδαν σήμερα τα περί συμφωνίας για τον διεθνή στράικερ, την ίδια στιγμή όμως στο Βέλγιο επιμένουν για το «φλερτ» των δύο πλευρών.

Τα ΜΜΕ της χώρας μάλιστα μεταδίδουν ότι η υπόθεση είναι σχεδόν κλεισμένη, με τη Γκενκ να προσφέρει 3,5 εκατ. ευρώ συν μπόνους συμμετοχών, πιθανώς και κάποιο ποσοστό μεταπώλησης για να κάνει τον Καρέλη δικό της.

Βέβαια φαίνεται τουλάχιστον οξύμωρο να ολοκληρωθεί η συμφωνία αφενός γιατί ο Παναθηναϊκός μετά βδελυγμίας υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο ειδικά σε αυτά τα χρήματα, μιας και κοστολογείται τουλάχιστον στα 5 εκατ. ευρώ κι αφετέρου γιατί η Γκενκ δεν μοιάζει ως ο πιο ελκυστικός προορισμός για ποδοσφαιριστή η καριέρα του οποίου βρίσκεται σε ανοδική φάση.

*sdna.gr

Δημοσίευση σχολίου

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2015. Sagapao13.Gr - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn