«Ξυπνήστε, καταλάβετε πού παίζετε»!

Written By sagapao13gr.gr on Σάββατο, 29 Αυγούστου 2015 | 1:53 π.μ.

Παρουσία του Τάκη Φύσσα και του Λεωνίδα Βόκολου έγινε η πρώτη προπόνηση του Παναθηναϊκού μετά τον ντροπιαστικό αποκλεισμό από την Καμπάλα. Τι είπαν στους παίκτες...


Με παρόντα τον διευθυντή ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού, Τάκη Φύσσα, πραγματοποιήθηκε η πρωινή προπόνηση του τριφυλλιού στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας. 

Εκεί ήταν και ο «football manager», Λεωνίδας Βόκολος, που βρίσκεται πάντως καθημερινά στο Κορωπί και οι δύο άνδρες όπως και ο Γιάννης Αναστασίου είχαν μεμονωμένες συζητήσεις με ποδοσφαιριστές στο πλαίσιο της διαχείρισης της κρίσης που προέκυψε από τον οδυνηρό αποκλεισμό της Πέμπτης.

Η κεντρική ιδέα των λεγομένων τους αφορούσε στην άμεση ανάκαμψη: «Χάσαμε έναν από τους πιο βασικούς μας στόχους, είμαστε όλοι πικραμένοι, αλλά δεν μπορούμε να γυρίσουμε το χρόνο πίσω. Δυστυχώς έτσι είναι το ποδόσφαιρο και πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας ακόμα πιο αποφασιστικά. Εχουμε δύο στόχους μπροστά μας, το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και μόνο με νίκες μπορούμε να αλλάξουμε το κλίμα».

Ο Λεωνίδας Βόκολος προσπάθησε να αφυπνίσει τους παίκτες: «Πρέπει να ξυπνήσετε, να καταλάβετε πού βρίσκεστε. Παίζετε στον Παναθηναϊκό, πρέπει να ξέρετε πως υπάρχει πίεση, αλλά υπάρχουν κι απαιτήσεις»!

Το κλίμα πάντως ήταν φυσιολογικά βαρύ και ασήκωτο, με τον Αναστασίου να είναι σκασμένος, ενώ κανείς παίκτης δεν θέλησε να μιλήσει. 

Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι ο Ζέκα ανέλαβε την ευθύνη για το πρώτο γκολ του Ντοντό από την εκτέλεση κόρνερ του Ρικαρντίνιο καθώς η εντολή του Αναστασίου ήταν ο Πορτογάλος να αναλαμβάνει τον οποιοδήποτε έξτρα παίκτη της Καμπάλα στα στημένα.

Ο Πράνιτς είχε εντολή να κάθεται στο πρώτο δοκάρι ανεξαρτήτως εάν δεν πήγε πάνω στον Βραζιλιάνο βλέποντάς τον να κινείται αμαρκάριστος στη μικρή περιοχή. 

*sdna

Δημοσίευση σχολίου

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2015. Sagapao13.Gr - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn