Επιστρέφει στο γήπεδο ο Πατέρας!

Written By sagapao13gr.gr on Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2015 | 3:51 π.μ.

Μία παρουσία που θα σχολιαστεί, ενδέχεται να έχουμε την Πέμπτη το βράδυ στη Λεωφόρο σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, καθώς μετά από χρόνια ο Νικόλας Πατέρας σκέφτεται να επιστρέψει στο γήπεδο. Η απάντησή του σε όσους τον καλούσαν για τα γενέθλιά του και η διάψευση εμπλοκής του στην παρούσα φάση με το Τριφύλλι.

Το όνομα του άλλοτε προέδρου των «πρασίνων» συζητιέται έντονα τις τελευταίες ώρες στις τάξεις του Παναθηναϊκού. Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι είναι πιθανόν να τον δούμε το βράδυ της Πέμπτης στο γήπεδο της Λεωφόρου, για τον επαναληπτικό αγώνα με την Γκαμπάλα.

Δεν είναι βέβαια ακόμα σίγουρο ότι θα συμβεί αυτό, καθώς κι ο ίδιος γνωρίζει ότι θα συζητηθούν πολλά, το δεδομένο όμως είναι ότι υπάρχει αυτή η σκέψη από πλευράς Πατέρα. Κάποιοι άλλωστε πιθανώς να το εκλάβουν κι ως μήνυμα επιστροφής του στον Παναθηναϊκό και σίγουρα δεν θέλει να πυροδοτήσει τέτοια σενάρια. Ωστόσο ακόμα κι αν δεν δώσει την Πέμπτη το «παρών» στο γήπεδο, είναι δεδομένο ότι θα το πράξει σε κάποιο από τα προσεχή παιχνίδια των «πρασίνων».

Με αφορμή πάντως τα γενέθλιά του σήμερα, όπου έκλεισε τα 52 του χρόνια, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που τον κάλεσαν για να του ευχηθούν. Και σε ό,τι αφορά τον Παναθηναϊκό, εκείνο που προκύπτει στην παρούσα φάση είναι πως δεν είναι βρίσκεται στις άμεσες σκέψεις του να εμπλακεί με τα διοικητικά της ομάδας.

Πάντως ο Νικόλας Πατέρας διατυμπανίζει σε όλους ότι είναι κοντά στον Παναθηναϊκό και τον Γιάννη Αλαφούζο κι αυτό αν μη τι άλλο ιντριγκάρει τον κόσμο του Τριφυλλιού, αλλά φυσικά... θορυβεί και το αντίπαλον δέος, το στρατόπεδο του Ολυμπιακού. Εξάλλου το άκουσμα και μόνο του ονόματός του τις τελευταίες ώρες, έχει προκαλέσει μπαράζ δημοσιευμάτων (βλέπε πρωτοσέλιδο Αθλητικής Ημέρας), μεταξύ άλλων και από την πλευρά των Πειραιωτών.

*sdna.gr

Δημοσίευση σχολίου

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2015. Sagapao13.Gr - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn