Παναθηναϊκός: «Σας ευχαριστούμε που μας κάνατε υπερήφανους!»

Written By sagapao13gr.gr on Δευτέρα, 3 Αυγούστου 2015 | 6:06 μ.μ.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε συγχαρητήρια ανακοίνωση με αποδέκτες τους αθλητές και όλους τους συντελεστές της Εθνικής Ομάδας των Εφήβων για την κατάκτηση του Ευρωμπάσκετ.

Οι «πράσινοι» κάνουν ειδική μνεία στα τρία δικά τους παιδιά, τους Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, Γιώργο Παπαγιάννη και Μιχάλη Λούντζη εκφράζοντας την ικανοποίησή τους που: «το πλάνο της επένδυσης στο νέο αίμα του ελληνικού μπάσκετ, το οποίο εφαρμόζουμε τα τελευταία χρόνια και ενισχύουμε με την ίδρυση των Ακαδημιών, αποφέρει καρπούς».

Αναλυτικά:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός συγχαίρει όλους τους συντελεστές της τεράστιας επιτυχίας του ελληνικού μπάσκετ που αποτυπώθηκε με την κατάκτηση του Ευρωμπάσκετ U18 από την Εθνική Εφήβων.

Τέτοιες επιτυχίες μας χαροποιούν ιδιαίτερα καθώς αποτελούν δικαίωση για τη στήριξή μας στους Έλληνες παίκτες και δείχνουν πως το πλάνο της επένδυσης στο νέο αίμα του ελληνικού μπάσκετ, το οποίο εφαρμόζουμε τα τελευταία χρόνια και ενισχύουμε με την ίδρυση των Ακαδημιών, αποφέρει καρπούς.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος αναδείχθηκε MVP της διοργάνωσης, ο Γιώργος Παπαγιάννης ήταν μέλος της καλύτερης πεντάδας ενώ ο Μιχάλης Λούντζης, αν και ένα χρόνο μικρότερος, είχε σημαντική συμβολή στην κατάκτηση του τίτλου.

Σας ευχαριστούμε που μας κάνατε υπερήφανους!»

Δημοσίευση σχολίου

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2015. Sagapao13.Gr - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn