Απόρριψη αγωγής Μαρινάκη σε Θωμαϊδη και Αλαφούζο!

Written By sagapao13gr.gr on Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2015 | 2:22 π.μ.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε μήνυση σε Θωμαϊδη και Αλαφούζο, αλλά τόσο ο Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών, αλλά και η Εισαγγελέας Εφετών την απέρριψαν!

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός είχε κάνει έγκληση κατά του Κυριάκου Θωμαϊδη και του Γιάννη Αλαφούζου περί άμεσης συνέργειας σε συκοφαντική δυσφήμιση και εξύβριση και ηθική αυτουργία.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης προσέφυγε στον Εισαγγελέα  Πλημμελειοδικών Πειραιά, Νικόλα Πασχάλη για την εκπομπή με τον Στηβ Κακέτση με τη μήνυση του να απορρίπτεται, αλλά ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού επέμεινε.

Προσέφυγε στην Εισαγγελέα Εφετών Πειραιά επιμένοντας πως η εκπομπή υιοθέτησε την άποψη του Κακέτση με την Εισαγγελέα να αναφέρει στην απόφαση της:

«Ο εγκαλούμενος θωμαϊδης σε ουδέν προσβλητικό σχόλιο ή υπαινιγμό προέβη σε βάρος του εγκαλούντος Ευαγγέλου Μαρινάκη κατά την διάρκεια της προαναφερόμενης εκπομπής «Η ΔΙΚΗ στο ΣΚΑΪ», ενώ ούτε ο εγκαλών δηλώνει ότι ο εγκαλούμενος Κυριάκος Θωμαϊδης προέβη σε οποιαδήποτε συκοφαντική ή εξυβριστική δήλωση εις βάρος του.

Αντίθετα ο εγκαλούμενος κατέκρινε στην ως άνω εκπομπή την οποία παρουσίαζε , τον Ευστράτιο Κακέτση αναφέροντας σχετικά με τους χαρακτηρισμούς στους οποίους προέβη ο Κακέτσης ότι τούτο είναι πολύ βαρύ και ότι η εκπομπή δεν υιοθετεί  τέτοιους χαρακτηρισμούς σε καμία περίπτωση. Τούτο το επανέλαβε δύο φορές στην εκπομπή.

Εξάλλου επειδή δεν υφίσταται απλή ή άμεση συνέρεια στο πρόσωπο του εγκαλουμένου Κυριάκου Θωμαϊδη, κατά τα ανωτέρα εκτεθέντα δεν υφίσταται ηθική αυτουργία του εγκαλουμένου Ιωάννη Αλαφούζου στην πράξη αυτή.  Η υπο κρίση προσφυγή να απορριφθεί κατ ουσίαν».

Έτσι και τελεσιδίκως η μήνυση του Βαγγέλη Μαρινάκη πηγαίνει στο αρχείο με τον Κυριάκο Θωμαϊδη να αναφέρει στην χθεσινή εκπομπή του πως οφείλει να απαντήσει ένας δημόσιος άντρας και ο κύριος Μαρινάκης στις κατηγορίες του Στηβ Κακέτση και ο κυρίος Γκιρτζίκης στις κατηγορίες του Κάλας.

*sdna.gr

Δημοσίευση σχολίου

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2015. Sagapao13.Gr - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn