«Πάρτε το πρωτάθλημα ή φύγετε από δω»

Written By sagapao13gr.gr on Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2015 | 2:12 π.μ.

Το μήνυμα δόθηκε. Ο στόχος είναι ένας και μοναδικός. Πρωτάθλημα. Η σιωπηρή διαμαρτυρία της Θ.13, «έληξε» στο 86΄όταν άπαντες αφού τραγούδησαν συνθήματα για το «τριφύλλι», απαίτησαν τον τίτλο του πρωταθλητή.

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού έδωσαν  με το δικό τους τρόπο το μήνυμα προς την ομάδα, πραγματοποιώντας «σιωπηρή διαμαρτυρία» καθ’ όλη σχεδόν τη διάρκεια του αγώνα, με την Καλλονή.

Με το σκορ στο 4-0 στο 86ο λεπτό, άπαντες σηκώθηκαν όρθιοι (καθόντουσαν σε όλη την υπόλοιπη διάρκεια) και ξεκίνησαν να τραγουδούν συνθήματα του Παναθηναϊκού (τον ύμνο της ομάδας και άλλα).

Οι φίλοι του «τριφυλλιού» δεν πίεσαν την ομάδα με γιούχες και συνθήματα κατά αυτής, έχοντας άψογη συμπεριφορά χωρίς να θέλουν να βάλουν το «μαχαίρι» στο λαιμό των παικτών του Αναστασίου.

Η ομάδα πήρε αυτό που έπρεπε, ενώ ο κόσμος έστειλε το μήνυμα του μετά το 86΄, φωνάζοντας συνθήματα, αλλά καταλήγοντας στον ένα και μοναδικό παρανομαστή. ‘Πάρτε το πρωτάθλημα η φύγετε από δω», ήταν το σύνθημα που δόνησε τη Λεωφόρο, την ώρα που η ομάδα κατευθυνόταν στα αποδυτήρια.

*panathinaikos24

Δημοσίευση σχολίου

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2015. Sagapao13.Gr - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn