Με πορδές δε βάφεις αυγά..

Written By sagapao13gr.gr on Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2015 | 1:25 π.μ.

Ο Νίκος Συρίγος αρνείται να μετατρέψει τον Γιάννη Αναστασίου σε αποδιοπομπαίο τράγο και ξεκαθαρίζει ότι οι ευθύνες ανήκουν σε ΟΛΟΥΣ.

Ο Παναθηναϊκός μικραίνει. Και όταν ένας τόσο μεγάλος σύλλογος χάνει διαρκώς σε μέγεθος, δεν φταίει μόνο ο προπονητής. Φταίνε ΟΛΟΙ. Από τον πρόεδρο μέχρι τον τελευταίο υπάλληλο της ΠΑΕ. Το τριφύλλι πληρώνει ακριβά, με αίμα, το Κύπελλο της προπέρσινης περιόδου. Γιατί αυτή η κούπα… επέβαλλε την άποψη ότι η ομάδα έχει πρόγραμμα, πως δουλεύει σωστά και πως μπορεί με πορδές να βάψει αβγά. Ε δεν βάφει. Ο Γιάννης Αλαφούζος έλεγε με στόμφο όταν ανέλαβε την ΠΑΕ «ότι είμαι η Τρόικα του Παναθηναϊκού». Όσο θα σωθεί η Ελλάδα με τα μνημόνια, άλλο τόσο θα σωθεί ο Παναθηναϊκός κάνοντας… κράτει.

Δυστυχώς- όσο κι αν το ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι το καταλληλότερο περιβάλλον για επενδύσεις- για να πάρεις τον τίτλο στην Ελλάδα οφείλεις να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη και να φέρεις έναν προπονητή και τουλάχιστον 5-6 παίκτες TOP CLASS. Το Κύπελλο της προπέρσινης σεζόν έδωσε σε όλους το δικαίωμα να υποστηρίζουν ότι με τον τρόπο που λειτουργεί ο Παναθηναϊκός μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα και να προχωρήσει στην Ευρώπη, ώστε να γεμίσει το ταμείο του με λεφτά. Ε δεν μπορεί. Αποδεικνύεται δυο χρόνια τώρα. Και αποδεικνύεται με τέτοιο τρόπο που πάει την ομάδα όχι βήματα αλλά… άλματα προς τα πίσω. Αν η χασούρα ήταν μόνο οικονομική από αυτό το νέο χαστούκι, το έργο του Αλαφούζου θα ήταν εύκολο. Δυστυχώς όμως ο αποκλεισμός από το Europa League από ένα… χωριό είναι ξεφτίλα σε όλα τα επίπεδα και κανείς δεν ξέρει πόσο μεγάλη θα είναι η ζημιά. Στην ομάδα, στον προπονητή, στον κόσμο που δεν αντέχει άλλο να βλέπει τον Παναθηναϊκό να γίνεται από γίγαντας… νάνος. Είναι βέβαιο πως το βράδυ της 27ης Αυγούστου του 2015 πέρα από εφιαλτικό θα αποδειχτεί και ιστορικό για τον Παναθηναϊκό… Κανείς πια δεν μπορεί να κρύβεται πίσω από το δάχτυλο του…

*onsports.gr

Δημοσίευση σχολίου

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2015. Sagapao13.Gr - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn