Έναν παίκτη θέλει από Ολυμπιακό ο Αναστασίου!

Written By sagapao13gr.gr on Δευτέρα, 3 Αυγούστου 2015 | 6:03 μ.μ.

Μπορεί ο τεχνικός του Παναθηναϊκού να είναι απόλυτα ικανοποιημένος με το ρόστερ του, αλλά θα έδινε τα πάντα για να πάρει στην ομάδα του έναν ποδοσφαιριστή από τον αιώνιο!

Είναι δεδομένο ότι δεν μπορεί να γίνει μεταγραφή ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, ή το ανάποδο. Δεν έχει γίνει ποτέ άλλωστε στα χρονικά. Κι όταν μιλάμε για μεταγραφή, εννοούμε κανονική μετακίνηση από τη μία ομάδα στην άλλη, με οικονομικό αντάλλαγμα. Γιατί μεταπήδηση ελεύθερου παίκτη από το ένα στρατόπεδο στο άλλο άμεσα, χωρίς να μεσολαβήσει άλλη ομάδα, έχει γίνει αρκετές φορές, με πιο πρόσφατα τα παραδείγματα των Κωνσταντίνου, Νικοπολίδη και Λέτο.

Ωστόσο, αν υπήρχε αυτή η δυνατότητα κι αν οι Πράσινοι εν προκειμένω είχαν την οικονομική δυνατότητα, ο Γιάννης Αναστασίου θα έδινε αυτή τη στιγμή γη και ύδωρ για την απόκτηση ενός και μόνου παίκτη από τον αιώνιο αντίπαλο! Ποιος είναι αυτός; Μα, φυσικά, ο Κώστας Φορτούνης! Ο νεαρός χαφ αποτελεί μεγάλη αδυναμία του τεχνικού του Τριφυλλιού και το καλοκαίρι του 2014, πριν οι Ερυθρόλευκοι τον αποκτήσουν από την Καϊζερσλάουτερν, βρισκόταν πολύ ψηλά στη μεταγραφική του λίστα.

Μάλιστα, είχε εισηγηθεί θερμά τη συγκεκριμένη μεταγραφή, τονίζοντας στους ανθρώπους της διοίκησης ότι ένας τέτοιος παίκτης, που παίζει με ψηλά το κεφάλι, διαθέτει τεχνική και έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει, έλειπε από το ρόστερ της ομάδας. Τελικά, η μεταγραφή δεν μπόρεσε να γίνει, καθώς ο Ολυμπιακός κινήθηκε πιο αποφασιστικά για τον παίκτη, αν και το ποσό της αγοράς του από τη γερμανική ομάδα δεν ήταν μεγάλο, γύρω στα 300 χιλιάρικα.

Ήταν τόση μεγάλη, μάλιστα, τότε η κάψα του προπονητή του Παναθηναϊκού για τον Έλληνα άσο που εκείνη την περίοδο είχε επιστρατευτεί μέχρι και ο ...Γιώργος Βακφουτσής, ο παλαίμαχος επιθετικός, που ήταν φίλος του πατέρα του παίκτη και γείτονας της οικογένειας στην Καλαμπάκα, για να πεισθεί ο ποδοσφαιριστής να επιλέξει το Τριφύλλι και όχι την ομάδα του Πειραιά!

Είναι δεδομένο, λοιπόν, ότι βλέποντας ο Γιάννης Αναστασίου τώρα τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή να κάνει όργια με την ερυθρόλευκη φανέλα, να νιώθει τουλάχιστον απογοητευμένος που δεν κατάφερε να τον πάρει στην ομάδα του...

*sportdog

Δημοσίευση σχολίου

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2015. Sagapao13.Gr - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn