ΤΩΡΑ - Συνεχίζει με Αναστασίου!

Written By sagapao13gr.gr on Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2015 | 8:12 μ.μ.

Ο Γιάννης Αλαφούζος και οι συνεργάτες του αποφάσισαν να… συνεχίσουν τη στήριξη στον Γιάννη Αναστασίου, όπως αποκάλυψε ο ΣΠΟΡ FM 94,6, μετά τη σύσκεψη κορυφής που έγινε.

Ο Γιάννης Αλαφούζος το δήλωνε σε όλους τους τόνους, το κάνει και πράξη! Ο Γιάννης Αναστασίου, οριστικά, συνεχίζει στον πάγκο του Παναθηναϊκού, κάτι το οποίο αποφασίστηκε στη σημερινή σύσκεψη κορυφής στην ΠΑΕ, όπως αποκάλυψε ο ΣΠΟΡ FM 94,6. Παρόντες, φυσικά, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, ο Τάκης Φύσσας και ο Λεωνίδας Βόκολος.

Στη συνάντηση, η οποία δεν έγινε στα γραφεία της ομάδας, όλοι τους συμφώνησαν ότι θα είναι καλό να συνεχίσουν τη συνεργασία, να αναθεωρήσουν σε αρκετά πράγματα και να προχωρήσουν, αλλάζοντας άμεσα το πρόσωπο του «τριφυλλιού». Αυτό, άλλωστε, ζήτησε και ο Αλαφούζος από τον Αναστασίου.

Πλέον, ο «Ολλανδός» και με δεδομένη τη στήριξη της διοίκησης, καλείται να δείξει ότι μπορεί να αντιστρέψει το κλίμα, μαζί με τους παίκτες του και να αποδείξει ότι αντέχει στην πίεση του πρωταθλητισμού, σε μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο για την ομάδα.

*sport-fm.gr

Δημοσίευση σχολίου

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2015. Sagapao13.Gr - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn