ΤΩΡΑ - Αλλαγή προπονητή; Δύσκολα...

Written By sagapao13gr.gr on Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2015 | 3:39 π.μ.

Οι πρώτες επαφές στον Παναθηναϊκό για την επόμενη ημέρα πραγματοποιήθηκαν και η αλλαγή προπονητή φαντάζει δύσκολη αυτή την στιγμή, ωστόσο την τελική απόφαση θα την πάρει ο Γιάννης Αλαφούζος.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει νωρίτερα μετά την ήττα του Παναθηναϊκού στη Νέα Σμύρνη από τον Πανιώνιο και την άσχημη εικόνα που παρουσίασαν οι ποδοσφαιριστές του Αναστασίου θα έφερναν σύσκεψη ανάμεσα στα κορυφαία στελέχη της ΠΑΕ.

Η πρώτη συζήτηση ωστόσο έγινε ήδη μεταξύ Τάκη Φύσσα, Λεωνίδα Βόκολου και Γιάννη Αναστασίου και προκύπτει πως δύσκολα θα υπάρξει αλλαγή προπονητή. Σε κάθε περίπτωση την απόφαση για την επόμενη ημέρα στον Παναθηναϊκό θα την πάρει ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος ναι μεν είναι προβληματισμένος από αυτό που παρουσιάζει η ομάδα στο γήπεδο και έχει στοιχίσει ήδη τον αποκλεισμό από την Ευρώπη, όμως έχει αποδείξει στο παρελθόν πως δεν παίρνει εν θερμώ αποφάσεις μετά από ήττες.

Ο Αλαφούζος έχει εμπιστοσύνη όσο κανένας στον Αναστασίου και μέχρι τώρα δεν έχει παρθεί η τελική απόφαση της διοίκησης. Πάντως παρά το άσχημο αποτέλεσμα στη Νέα Σμύρνη οι εκτιμήσεις λένε πως δύσκολα θα δούμε νέο πρόσωπο στη τεχνική ηγεσία του Τριφυλλιού.

*sdna.gr

Δημοσίευση σχολίου

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2015. Sagapao13.Gr - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn