Δεν το πιστεύει ο Αλαφούζος!

Written By sagapao13gr.gr on Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2015 | 12:25 π.μ.

Με ποιους ΕΝΤΟΣ του Παναθηναϊκού έχει σοβαρό πρόβλημα ο Γιάννης Αλαφούζος; Τι έκαναν και γιατί έχει ενοχληθεί τόσο πολύ; Διαβάστε στον SportDog.

Πολλά ήταν τα δημοσιεύματα τις τελευταίες ημέρες σχετικά με τις κινήσεις του Γιάννη Αλαφούζου στον Παναθηναϊκό και τα χρήματα που έχει ρίξει στην ομάδα τα τελευταία χρόνια, με αφορμή την ανακοίνωση για την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου.

Ο πρόεδρος του Τριφυλλιού μπορεί να μην «διαφημίζει» το ποσό που έχει βάλει τα 3 (plus) χρόνια του στον σύλλογο, ωστόσο αυτό δεν είναι και μικρό, καθώς σύμφωνα με όσα έχει μάθει ο SportDog, υπολογίζεται περίπου στα 20 εκατομμύρια ευρώ!

Πρόκειται σίγουρα για μία σημαντική βοήθεια στον Παναθηναϊκό, καθώς τα συγκεκριμένα χρήματα έλυσαν πολλά προβλήματα, ενώ βοήθησαν τον σύλλογο να «επιστρέψει» στο υψηλό επίπεδο. Ο Αλαφούζος όμως έχει προτιμήσει και μπράβο του, να μην διαφημίζει τις συγκεκριμένες κινήσεις του...

Όπως δεν δημοσιοποιεί όμως και τα παράπονά του για τους... λεφτάδες Παναθηναϊκούς, αυτούς που ήταν στα.. VIP τα προηγούμενα χρόνια! Ο Αλαφούζος όταν αποφάσισε να ξεκινήσει την όλη ιστορία με το Τριφύλλι, πίστευε πως θα έχει και την βοήθεια ορισμένων ανθρώπων, γνωστών φίλων του συλλόγου, ωστόσο τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως ήλπιζε.

Δεν μπορεί για παράδειγμα να πιστέψει, πως κάποιοι από τους συγκεκριμένους, δεν πήραν φέτος ΟΥΤΕ διαρκείας....

*sportdog

Δημοσίευση σχολίου

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2015. Sagapao13.Gr - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn