Εθνική… απελπισία!

Written By sagapao13gr.gr on Σάββατο, 5 Σεπτεμβρίου 2015 | 12:17 π.μ.

Παίζει χάλια, χάνει. Βελτιώνεται, πάλι χάνει! Παρόλο που εμφανίστηκε κάπως καλύτερη, η Εθνική έφαγε γκολ στη μόνη ευκαιρία της Φινλανδίας και συνέχισε τον κατήφορο με μια ακόμα ντροπιαστική ήττα (0-1)

Παρά το γεγονός ότι στο πρώτο ημίχρονο η εθνική κόντρα στη Φινλανδία φάνηκε να βρίσκει «σφυγμό» και να δείχνει ψήγματα κανονικής ομάδας, πραγματοποιώντας μάλιστα 11 τελικές προσπάθειες, το αποτέλεσμα ήταν μία… από τα ίδια.

Το «φάντασμα» που εμφανίζεται ως εθνική Ελλάδας σε αυτόν τον προκριματικό γύρο από τον Σεπτέμβριο του 2014 και μετά, έκανε την εμφάνισή του στο β’ ημίχρονο. Οι παίκτες του Κώστα Τσάνα παρουσιάστηκαν χωρίς διάθεση και φαντασία ενώ και αμυντικά η εικόνα στη μοναδική κλασική ευκαιρία των Φινλανδών θύμισε ερασιτεχνικού σωματείου, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να σκοράρουν και να περάσουν και αυτοί με νίκη από το «Γ. Καραϊσκάκης» με 1-0. Με αυτό το αποτέλεσμα, φυσικά, η Ελλάδα αποκλείστηκε και μαθηματικά από τα τελικά του Euro 2016.

Το «γιουχάισμα» από τους περίπου 10.000 θεατές που βρέθηκαν στο φαληρικό γήπεδο προς τους Έλληνες διεθνείς τα λέει όλα για την απογοήτευση που επικρατεί στον κόσμο και όχι μόνο.

*sport-fm.gr

Δημοσίευση σχολίου

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2015. Sagapao13.Gr - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn