Τι λένε στον Παναθηναϊκό για τους "κομμένους"...

Written By sagapao13gr.gr on Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2015 | 12:28 π.μ.

Πολλά γράφονται και ακούγονται για το πώς φέρονται στους "πράσινους" στους παίκτες που δεν υπολογίζονται, με την ΠΑΕ να δίνει τη δική της εξήγηση επί του θέματος...

Η απουσία των τεσσάρων παικτών που δεν υπολογίζονται από τον Γιάννη Αναστασίου (Μέντες, Αναγνωστόπουλος, Ταμπάκης, Σταματάκης) στην πρωινή εκδήλωση της Παναθηναϊκής Συμμαχίας απαντήθηκε από τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» οι οποίοι διευκρίνιζαν ότι προσκλήθηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας στην εκδήλωση και ήταν δική τους επιλογή να μην παρευρεθούν.

Παράλληλα τόνιζαν πως «έχει αποφασιστεί εδώ και καιρό ότι ορισμένοι ποδοσφαιριστές είναι εκτός πλάνων προπονητή. Όσοι ανήκουν σε αυτή την κατηγορία έχουν ενημερωθεί πάρα πολύ έγκαιρα, μήνες πριν. Ακόμα και ο Αναγνωστόπουλος που υπέγραψε ανανέωση συμβολαίου την άνοιξη είχε ενημερωθεί ότι τη νέα σεζόν θα έπρεπε να παίξει σε άλλη ομάδα δανεικός για να πάρει παιχνίδια. Κάποιοι δέχθηκαν την πρόταση της ΠΑΕ και έλυσαν το συμβόλαιό τους, κάποιοι άλλοι όχι και παρέμειναν. Το ότι έμειναν στην ομάδα δεν σημαίνει ότι υπολογίζονται. Δεν άλλαξε κάτι επ' αυτού».

Οσον αφορά στο πρόγραμμα προπόνησης που ακολουθούν στο Κορωπί η επίσημη θέση της ΠΑΕ αναφέρει: «Εως τις 31/8 άπαντες προπονούνταν με την πρώτη ομάδα. Από την 1/9 αποφασίστηκε να προπονούνται ξεχωριστά με άλλο πρόγραμμα και πάντα με κάποιο μέλος του τεχνικού τιμ. Την πρώτη εβδομάδα έκαναν προπόνηση και ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα με τον Φος, τη δεύτερη εβδομάδα κάνουν ένα άλλο πρόγραμμα με τον Βονόρτα. Ο Παναθηναϊκός έχει ένα πρόγραμμα προπόνησης πάνω στο οποίο κινούνται και θα κινούνται οι τέσσερις παίκτες».

*sportdog

Δημοσίευση σχολίου

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2015. Sagapao13.Gr - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn