Απορρίφθηκε η προσφυγή του Παναθηναϊκού

Written By sagapao13gr.gr on Παρασκευή, 15 Απριλίου 2016 | 11:27 μ.μ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA απορρίφθηκε η προσφυγή του Παναθηναϊκού στο διοικητικό εφετείο κατά της απόφασης Κοντονή να κλείσει τη Θύρα 13 και να επιβάλει πρόστιμο για τα επεισόδια στο ντέρμπι.

Η εκδίκαση της προσφυγής του Παναθηναϊκού στο Διοικητικό Εφετείο για την τιμωρία που του έχει επιβληθεί για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό δεν έφερε αποτέλεσμα στο Τριφύλλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA το εφετείο απέρριψε την αίτηση ακύρωσης του Παναθηναϊκού κατά της απόφασης Κοντονή να κλείσει τη Θύρα 13 και να επιβάλει πρόστιμο για τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Οι "πράσινοι" είχαν προσφύγει σε τρίτο βαθμό στο Διοικητικό Εφετείο για την επιβολή διοικητικού προστίμου 90.000 ευρώ και κλείσιμο των «Θυρών 13-14» μέχρι τις 17 Απριλίου.

Επί της ουσίας θα μπορούσε να πει κανείς ότι δεν παίζει μεγάλο ρόλο η απόφαση καθώς το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Πανθρακικό θα είναι το τελευταίο που θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών για τη Θύρα 13-14, ωστόσο η απόφαση αυτή έχει προεκτάσεις. Καθώς επί της ουσίας δίνει το δικαίωμα στην Πολιτεία να συνεχίζει να επιβάλλει τέτοιου είδους κυρώσεις, ενώ αν είχε ανασταλτικό χαρακτήρα θα έδινε το δικαίωμα στον Παναθηναϊκό να μειώσει το ύψος του προστίμου και να διεκδικήσει ενδεχομένως διαφυγόντα κέρδη από την απόφαση Κοντονή. Πέρα φυσικά από το όποιο ηθικό κέρδος θα είχε μια νίκη σε δικαστικό επίπεδο...

sdna

Δημοσίευση σχολίου

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2015. Sagapao13.Gr - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn