Εάν κλείσει η Λεωφόρος, να κλείσουν το Καραϊσκάκη και το κλειστό του Ρέντη

Written By sagapao13gr.gr on Δευτέρα, 25 Απριλίου 2016 | 9:15 μ.μ.

Λιγότερο από τρεις εβδομάδες είχαν σημειωθεί επεισόδια στου Ρέντη, αλλά τότε... σιωπή! Γράφει ο Γιώργος Σπανουδάκης

Μόλις πριν από λίγες ημέρες (8/4) στον δεύτερο ημιτελικό του Πρωταθλήματος της Volleyleague ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ στο κλειστό του Ρέντη σημειώθηκαν επεισόδια.
Οπαδοί των «ερυθρολέυκων» εκτόξευσαν αντικείμενα στους παίκτες του ΠΑΟΚ από την εξέδρα (από τύχη δεν είναι κάποιον σοβαρά τραυματσιμένο), ενώ κάποιοι κινήθηκαν προς το μέρος τους, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η επέμβαση των ΜΑΤ για να αποχωρήσουν από το γήπεδο! Εαν δεν είχε τελειώσει τη δουλειά ο ΠΑΟΚ, το παιχνίδι ήταν πιθανό να μην τελείωνε ποτέ!

Μετά από αυτό το γεγονός λογικά θα υπήρχαν αρκετά δημοσιεύματα για την επικνδυνότητα του κλειστού του Ρέντη και αναφορές στο ενδεχομένο να μπει «λουκέτο». Λογικά;
Διότι δεν υπήρξε ούτε ένα! Έτσι για να «σπάσει» η μονοτονία!

Μετά τον 4ο τελικό του Πρωταθλήματος μπάσκετ, ο Ολυμπιακός επιδόθηκε σ’ έναν αγώνα να κλείσει το «Π. Γιαννακόπουλος», κάτι που δεν ήταν φυσικά σκέψη της… στιγμής ή της έντασης ή του κινδύνου, αλλά κάτι που λέγεται φωναχτά εδώ και μήνες!

Από τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό (Θεοδωρίδης) μέχρι τον Ερασιτέχνη.

Την μεγάλη αποκάλυψη έκανε το SPORTIT, γράφοντας πρώτο απ’ όλα τα ΜΜΕ για τις μεθοδεύσεις από τους εχθρούς του Παναθηναϊκού.

Και μην προσπαθήσετε να κάνετε συγκρίσεις;
Διότι ποιος προσδιορίζει τον κίνδυνο και ποιος έχει το επεισοδιόμετρο;

Απλά θα επαναλάβω κάτι που είχα γράψει και παλαιότερα. Κατ’ εμέ υπάρχει ένα σχέδιο για να μπει λουκέτο στη Λεωφόρο. Θέλετε φέτος, θέλετε του χρόνου, αυτό θα συμβεί, εάν δεν μπορέσει ο Παναθηναϊκός ν’ αλλάξει τη ροή των γεγονότων.

ΥΓ. Στις 30 Μαΐου του 2015, ο τελικός του Πρωαθλήματος υδατοσφαίρισης γυναικών ολοκληρώθηκε (!) τρία λεπτά πριν το φινάλε λόγω της άρνησης της Βουλιαγμένης να επιστρέψει στην πισίνα μετά την ένταση ανάμεσα στον Κώστα Δήμου και την εξέδρα, με τα κορίτσια του Ολυμπιακού να στέφονται Πρωταθλήτριες!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οπαδοί που βρισκόταν στο «Παπαστράτειο», φορώντας κουκούλες και κράνη, συνεπλάκησαν με τις αστυνομικές δυνάμεις στις εξέδρες.

Η ένταση μεταφέρθηκε και εκτός του κολυμβητηρίου…

Μήπως έκλεισε το Παπαστράτειο; Μήπως ζήτησε κανείς να κλείσει; Μήπως υπήρξε ένα δημοσίευμα επ’ αυτού;

Πηγή: sportit.gr

Δημοσίευση σχολίου

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2015. Sagapao13.Gr - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn